Kosár

  • Nincsenek termékek a kosárban.
ÁRKALKULÁTOR

Az alábbi űrlapot kitöltve egyedi árajánlatot kérhet tőlünk. A hálótípusokat felhasználásuk szerint három csoportra bontottuk. Válassza ki az Önnek megfelelő felhasználási területet és mi végigvezetjük az űrlapon. Amennyiben valamelyik adatot nem tudja kitölteni, kérjük válassza ki hogy “nem tudom” és haladjon az űrlapon tovább.

Egyedi méretű sporthálóinkat legtöbbször labdafogó hálóként alkalmazzák. A hálók lyukátmérőjét ebben az esetben a labda méretéhez képest célszerű kiválasztani. Pl. futballhoz vagy röplabdához elegendő a 120 x 120 mm-es osztású háló, a kézilabdához a 100 x 100 mm-es, míg a teniszhez a 45 x 45 mm-es, illetve a squash-hoz vagy golfhoz a 20 x 20 mm-es kötéstávolság javasolt. Kérjük a felhasználás célját a megjegyzésben adja meg.

Az építőipari hálók között megtalálhatóak az állványzati oldalvédő hálók illetve a leesés elleni munkavédelmi hálók is, amelyeket szintén egyedi méretekben is szállítunk. Ebben az esetben az 5 mm vastag anyagokat szükséges kiválasztani. Tekintettel arra, hogy speciális hálótípusról van szó, kérjük jelöljék meg a megjegyzésben, hogy munkavédelmi célra keresik a hálót! Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

Védőhálóink számtalan célra felhasználhatók. Kiválasztásukkor első sorban a kötéstávolságot kell meghatározni, mely a védendő tárgy méretétől függ. Rakományvédő hálóinknál pl. minél kisebb szemű a rakomány, annál kisebb osztású (sűrűbb szövésű) hálót célszerű használni. Ugyanakkor minél vastagabb a háló anyaga, annál tartósabb lesz a háló. A további felhasználási területeket (pl. raktári polc védőháló, hulladékfogó háló stb.) megtalálhatja a termék menüben. Kérjük a felhasználás célját a megjegyzésben adja meg.

Teniszpálya Donec sagittis enim mi, sit amet molestie libero mattis id. Aenean sed porta ligula. Vivamus diam tellus, pretium nec elit non, lobortis suscipit massa. Mauris ultricies viverra mattis. Vestibulum in pellentesque eros, nec sodales elit. Nullam tempor metus nunc, eu euismod quam elementum a. Pellentesque purus justo, vestibulum condimentum felis ut, pulvinar feugiat mauris. Maecenas posuere quis elit a vestibulum.


X X darab

Védőhálók.hu

Védőhálók.hu