Gyártósor (futószalag, konvejor pálya, szállító pálya) mellé védőháló

Gyártósor, futószalag, konvejor pálya vagy szállító pálya mellé illetve alá telepíthető védőhálók,  széles méret, lyukosztás és anyagválasztékkal.  A védőháló feladata kettős, egyrészt a dolgozók védelmét biztosítja, másrészt pedig a gyártósori eszközök leesése ellen véd. A merev rácsos szerkezettel szemben a védőháló magát a terméket is védi, mert az a leeséskor “puhára” esik, és nem törik vagy sérül.


Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 200-020-01.
Kategóriák: , , .

Az iparosodott világban a gyártósorok futószalagjain keresztül jut el az előállított termékek jelentősebb része a felhasználókhoz/fogyasztókhoz. A hatalmas méretek mellett zajló és óriási mennyiségű termelés mellett azonban kiemelten fontos a gyári alkalmazottak és dolgozók biztonsága, amit szigorú előírások is megköteleznek.

Gyártósor, konvejor pálya vagy szállító pálya mellé telepítendő védőhálók feladata kettős, egyrészt a dolgozók és a teljes személyzet védelmét biztosítja, másrészt természetesen a gyártósori eszközök biztonságát, esetleges töréskárok mértékének csökkenését is szavatolja.

Hálóink több színben, kék, zöld, natúr, sárga, piros, valamint több árnyalatban, így feketében és fehérben is megvásárolható, több standard méretben. A hálók nagy teherbírású polypropylen anyagból készülnek.

 

Súly Kg / M2

0.09, 0.15, 0.18, 0.21, 0.4

Anyagvastagság (mm)

2.3, 3, 4, 5

Kötéstávolság (mm)

20, 45

Anyaga

polypropylen

Gumikötél

nincs

Szín

fehér, fekete, kék, natúr, piros, sárga, sötét zöld, zöld

Szakító szilárdság (kN)

0.8, 1.1, 1.6, 3.2