Labdafogó hálók kültérre és beltérre

Kiváló minőségű labdafogó hálóink UV stabil polypropylen (PP) vagy polyester (PE) anyagból készülnek, ezáltal kültérre és beltérre is egyaránt alkalmazhatóak. A hálókat egyedi méretre készítjük, a megfelelő anyagot és a típust pedig a felhasználáshoz választjuk ki.

A gépi kötésű háló minden oldalán szegett, ezáltal nem foszlik a széleknél, továbbá a szegés jobb tartást is ad a hálónak. Keretkötélre a továbbiakban így már nincsen szükség, a hálót a szegésnél fogva lehet rögzíteni.

A háló típusának a kiválasztásánál célszerű a háló lyukátmérőjét (kötéstávolságát vagy osztását) ebben az esetben a labda méretéhez képest kiválasztani. Pl. futballhoz vagy röplabdához elegendő a 120 x 120 mm-es osztású háló, a kézilabdához a 100 x 100 mm-es, a teniszhez a 45 x 45 mm-es, illetve a squash-hoz vagy golfhoz a 20 x 20 mm-es kötéstávolság javasolt.

Töltse ki a szükséges adatokat, és kérjen tőlünk árajánlatot az egyedi méretű labdafogó hálóra.


Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 200-020-01.
Kategóriák: .

Anyagvastagságot az 1 mm-től (legvékonyabb) egészen a 6 mm-ig (legvastagabb) lehet választani, a sportágnak megfelelően. A háló osztását pedig a 20 mm-től (legkisebb osztás/kötéstávolság) egészen a 300 mm-ig (legnagyobb osztás) terjedően lehet választani.  Anyagukat tekintve a legtöbbet használt polypropylen és polyester anyagok állnak rendelkezésre, illetve cégünk kínálja a legnagyobb színválasztékot a piacon, melyek a: fehér, fekete, kék, lila, narancs, natúr, piros, sárga, sötét zöld, és zöld színek.

Anyagvastagság (mm)

2.3

Kötéstávolság (mm)

20

Anyaga

polypropylen

Szín

zöld

Terület (m2)

0

Súly Kg / M2

0.18

Szakító szilárdság (kN)

0.8