Légáteresztő szállítmányozási háló

Légáteresztő szállítmányozási háló egyedi méretre

Légáteresztő szállítmányozási háló akár egyedi méretben is megvásárolható nálunk. A speciális szállítmányozási hálóink megakadályozzák a finom szemcseméretű rakomány (homok, kavics vagy hasonló apró törmelékek) szállítás közbeni leesését. A sűrű szövésű hálók anyaga UV- álló polyethylen, amelynek a széleit biztonsági erősítéssel, valamint 0,50 méterenként rögzítő szemeket látjuk el, amelyre. A háló légáteresztő képessége meggátolja szállítás közben a menetszél okozta felfújódását, ezzel stabilabb feltételeket biztosít a rakomány rendeltetésszerű elszállításához.

Webáruházunkban a légáteresztő szállítmányozási hálók több színben is megtalálhatók, így a zöld és sötétzöld mellett, kék, és fekete változatban is megvásárolhatja.

Súlyuk hálófajtától függően a 0.2, 0.24, 0.32, valamint a 0.55 Kg/m2 között változik, hasonlóan anyagvastagságukhoz amely  200, 240, 320 és 550 g/m2-es változatban is megtalálható webshopunkban.


Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 720-015.
Kategóriák: , .

Egyedi méretre rendelhető légáteresztő szállítmányozási háló, amely a rakományok biztonságos szállítását szavatolja minőségi, strapabíró anyagának köszönhetően. A légáteresztő szállítmányozási háló elsősorban szállításhoz kapcsolódó védőháló, amelynek rakományrögzítő funkciói mellett, egyéb csomagtér háló felhasználásra is alkalmas lehet. A rakományrögzítő háló kiváló minőségű. Kérjen árajánlatot az egyedi méretű légáteresztő szállítmányozási hálóra, vagy tekintse meg standard méreteinket.

Anyagvastagság (g/m2)

200, 240, 320, 550

Anyaga

polyethylen

Szín

fekete, kék, s.zöld, zöld

Terület (m2)

0

Súly Kg / M2

0.2, 0.24, 0.32, 0.55