Madarak elleni védőháló

Madarak elleni védőhálóink minőségét a Huck védőhálók szavatolják. A madárvédőhálók könnyedén megvédik az épületeket, műemlékeket és egyéb kültéri művészeti alkotásokat a madaraktól.

Ezek a hálók 1 mm-es átmérőjüknek köszönhetően szinte láthatatlanok, ugyanakkor több árnyalatban is megtalálhatóak a webáruházunkban, így a fekete és fehér, valamint a kender színű változatból is vásárolhat. Madarak elleni védőhálóink anyaga ellenálló polypropylen.

 

Madarak elleni védőhálók hétköznapi használatán túl léteznek további felhasználási lehetőségei is hálóinknak. A madarak ugyanis nem csupán az épületekben tudnak kárt tenni. Önnek is ismerős lehet a kellemetlenség a kertben. Előfordult már Önnel, hogy miután gondosan kiszórta a fűmagot, felcsipegették a madarak? Vagy hányszor nézte végig tehetetlenül, hogy az éppen beérő cseresznyét folyamatosan dézsmálják az állatok? A madarak csodálatos állatok ezek a kis kellemetlenségek pedig könnyedén kezelhetők anélkül, hogy bántanunk kellene őket.

A megoldás a védőháló, mely megakadályozza a madarak invázióját, és biztonságot nyújt féltett növényeinknek.

Madarak elleni védőhálóink egyszerűen felhelyezhetők és eltávolíthatók, többször is felhasználhatók, környezet- és állatbarát megoldást nyújtanak, olcsó mert nem kell drága berendezésekre költenie, többórányi munkát spórolhat meg magának azzal, hogy nem a hagyományos módszerekkel próbálkozik, nincs veszteség, szüretkor hibátlan gyümölcsöket és zöldségeket takaríthat be.

Amennyiben Ön is a megfelelő, de humánus megoldást keresi madarak ellen, a legjobb helyen jár! Védőhálóinkról tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket bizalommal!


Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 1202-020-06.

A Huck madárvédőhálók megvédik az épületeket, műemlékeket és egyéb kültéri művészeti alkotásokat a madaraktól.  Kérjen árajánlatot az egyedi méretű madárvédelmi hálóra, vagy tekintse meg standard méreteinket.

Súly Kg / M2

0.02, 0.03, 0.05

Anyagvastagság (mm)

1

Kötéstávolság (mm)

20, 30, 50

Anyaga

polypropylen

Gumikötél

nincs

Szín

fehér, fekete, natúr

Szakító szilárdság (kN)

0.2