Raklapvédő háló

20 355 Ft24 535 Ft

A raklapvédő háló kisebb és nagyobb rakományok biztonságos rögzítését teszi lehetővé, így a teherszállító védőhálók soraiból nélkülözhetetlen.  Ezek a hálóink zöld színben polypropylen változatban találhatók meg webáruházkunban.

A raklapvédő háló, vagy más megnevezésben bandázsoló háló egy speciális technikával gyártott hálónak tekinthető. Kiváló biztonságot nyújt élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök, valamint virágok, de alapvetően minden más sérülékenyebb termék szállításához és raktározásához, hiszen jól  képes rögzíteni a raklaphoz minden arra helyezett szállítandó terméket. A jól ismert szállításoknál használt rugalmas fóliától annyiban tér el, hogy lehetővé teszi az árú szellőzését, így annak hosszabb idejű biztonságos szállítási feltételeit biztosítva. Ez a tulajdonság nemcsak a magasabb víztartalmú – például élelmiszerek – szállítása esetében nagyon fontos tényező, hanem más nagyobb hőleadást végző termékek esetében is biztonságosabb feltételeket teremt.

Raklapvédő háló a szállított termékek befülledését, a pára okozta kicsapódásokat, egyes agrártermékek esetleges poshadását, és rothadását, emellett a csomagok – de akár a termék – átnedvesedését és tönkremenetelét is meggátolja.

Fontos dolog ugyanakkor az is, hogy a raklapvédő háló alkalmazásával, a termékek folyamatos kontrollja a biztonságos rögzítés megrongálása nélkül is biztosítható. A hálón keresztül nemcsak egyes minőség ellenőrzések, hanem sokszor egyes vámvizsgálatok is felgyorsulhatnak, hiszen nem kell többek között fóliát bontani, majd újra csomagolni.

 

Kiürítés
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 2055-045-01.
Címkék: .
Kategóriák: , .

A raklapvédő háló kisebb és nagyobb rakományok biztonságos rögzítését teszi lehetővé, így a teherszállító védőhálók soraiból nélkülözhetetlen.  Ezek a hálóin zöld színben polypropylen változatban találhatók meg webáruházkunban.

Tömeg 0.144 kg
Anyagvastagság (mm)

3

Kötéstávolság (mm)

100, 45

Anyaga

polypropylen

Szélesség (m)

0.8

Hosszúság (m)

1.2

Gumikötél

igen

Szín

zöld

Terület (m2)

0.96

Súly Kg / M2

0.075, 0.15

Szakító szilárdság (kN)

1.1