Raktárpolc védőháló

Raktárpolc védőháló egyedi méretre

Raktározáshoz, polcrendszerekhez használatos védőhálók, amelyek feladata a raktárhelyiségek teljes balesetmentesítése és a kármentes tárolás biztosítása. A magasban elhelyezett áruk, valamint a felszínen közlekedő emberek és gépek biztonságát a megfelelően kifeszített hálók szavatolják. Raktárpolc védőhálóink egyedi méretekben is rendelhetők, több színben, így zöld, kék, valamint fekete árnyalatban. Kérjen árajánlatot az egyedi méretű raktárak, raklappolcaira építhető védőhálóra, vagy tekintse meg standard méreteinket.


Elérhetőség: Készleten
Kérjen árajánlatot az egyedi méretű raktárak, raklappolcaira építhető védőhálóra, vagy tekintse meg standard méreteinket.

" class="pin-it-button" count-layout="horizontal">

Egyedi méretben is megrendelhető raktárpolc védőhálóink kiváló raktártechnikai megoldás a maximális biztonság érdekében. Raktárpolc védőhálóink a kiváló munkavédelmet szavatolják, hiszen számtalan káreset kockázatát minimalizálja. Amennyiben biztonságos raktárat kíván magának, akkor a raktározáshoz és polcrendszerekhez használatos védőhálóink pontosan Önnek valók! A védőhálók segítik megakadályozni azt, hogy tárgyak hulljanak az raktárban dolgozó embere. Noha a védőöltözet is védi az alkalmazottakat, a háló lényegesen nagyobb biztonságot nyújthat. Ez különösen ott lehet költséghatékony megoldás, ahol nincs előírva a védősisak használata, hiszen így az esetlegesen magasból aláeső tárgyak fenyegetése és kockázata is megszűnik. Nem kell komoly sérülésekkel számolni. A védőháló alkalmazásával teljesen kiküszöbölhető szinte valamennyi “gravitációs” baleset.

Súly Kg / M2

0.1, 0.09, 0.11, 0.15, 0.21, 0.35, 0.4

Anyagvastagság (mm)

1.8, 2.3, 3, 4, 5

Kötéstávolság (mm)

100, 25, 45

Anyaga

polypropylen

Gumikötél

nincs

Szín

fehér, fekete, kék, narancs, natúr, piros, sárga, sötét zöld, zöld

Szakító szilárdság (kN)

0.6, 0.8, 1.1, 1.6, 3.2