Raktárpolc védőháló

Raktárpolc védőháló

23 391 Ft154 615 Ft

Raktározáshoz, polcrendszerekhez használatos védőhálók, amelyek feladata a raktárhelyiségek teljes balesetmentesítése és a kármentes tárolás biztosítása. A magasban elhelyezett áruk, valamint a felszínen közlekedő emberek és gépek biztonságát a megfelelően kifeszített hálók szavatolják. Raktárpolc védőhálóink több standard méretben is rendelhetők, több színben, így zöld, kék, valamint fekete árnyalatban is.

Kiürítés
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 25301-045-01.
Kategóriák: , .

Standard méretekben is megrendelhető raktárpolc védőhálóink kiváló raktártechnikai megoldás a maximális biztonság érdekében. Raktárpolc védőhálóink a kiváló munkavédelmet szavatolják, hiszen számtalan káreset kockázatát minimalizálja. Amennyiben biztonságos raktárat kíván magának, akkor a raktározáshoz és polcrendszerekhez használatos védőhálóink pontosan Önnek valók!

A védőhálók segítik megakadályozni azt, hogy tárgyak hulljanak az raktárban dolgozó embere. Noha a védőöltözet is védi az alkalmazottakat, a háló lényegesen nagyobb biztonságot nyújthat. Ez különösen ott lehet költséghatékony megoldás, ahol nincs előírva a védősisak használata, hiszen így az esetlegesen magasból aláeső tárgyak fenyegetése és kockázata is megszűnik. Nem kell komoly sérülésekkel számolni. A védőháló alkalmazásával teljesen kiküszöbölhető szinte valamennyi “gravitációs” baleset.

A védőháló használatához csupán a polcrendszer hátuljára kell erősíteni az masszív, nagy szakító szilárdságú anyagból készült hálót, így a védelmen túl a raktárban tárolt termékeinket is védhetjük az esetleges leesés utáni sérülésektől, azaz a hálóink kettős feladatot láthatnak el.

Nálunk több színben is megtalálhatja a legmegfelelőbb hálót, így zöld, piros, kék, sárga, narancs, valamint fehér és fekete árnylatokban. hálók kiváló minőségűek, nagy teherbírású polypropylen anyagból készültek.

Legyen Ön is elővigyázatos. Ha szeretné biztonságban tudni alkalmazottait és raktározott termékeit, Akkor kiváló megoldás lesz a raktárpolc védőhálónk!

Tömeg 1.26 kg
Anyagvastagság (mm)

3, 5

Kötéstávolság (mm)

45

Súly Kg / M2

0.15, 0.4

Anyaga

polypropylen

Szélesség (m)

2.8, 5.6, 8.4

Hosszúság (m)

3, 5, 6

Gumikötél

nincs

Szín

kék, zöld

Szakító szilárdság (kN)

1.1, 3.2