Sípálya védőháló egyedi méretre

A sípálya elkerítő hálókkal a téli sportok kedvelői bizonyára találkoztak már. A sípályák egymástól történő  elválasztására, a sífelvonók elkerítésére, valamint a veszélyesebb hegyi szakaszok, például szakadékok peremén a síelők biztonságát szavatoló hálók a speciálisabb körülményekhez igazítottak, éppen ezért nagyobb strapabíró képességűek.  Webáruházunkban egyedi méretben is lehetősége van rendelni.

Az egyedi méretű halóink, polipropilén anyagúak, 5 mm-es vastagságúak, valamint rendkívül nagy szakító szilárdságúak (3,2 kN). Két kötéstávolságban (7 é 10 cm), valamint két a hóban is jól kitűnő színben piros és narancssárga változatban is megrendelheti az Önnek megfelelő sípálya elkerítő hálót.

 


Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 1903-070-07.
Kategóriák: , , .

A sípálya elkerítő hálókkal a téli sportok kedvelői bizonyára találkoztak már. A sípályák egymástól történő  elválasztására, a sífelvonók elkerítésére, valamint a veszélyesebb hegyi szakaszok, például szakadékok peremén a síelők biztonságát szavatoló hálók a speciálisabb körülményekhez igazítottak, éppen ezért nagyobb strapabíró képességűek.  Webáruházunkban egyedi méretben is lehetősége van rendelni.  Kérjen árajánlatot az egyedi méretű sípálya védőhálóra, vagy tekintse meg standard méreteinket.

Súly Kg / M2

0.275, 0.35

Anyagvastagság (mm)

5

Kötéstávolság (mm)

100, 70

Anyaga

polypropylen

Szín

narancs, piros

Szakító szilárdság (kN)

3.2